TA MIG TILL LAIGUEGLIA

skulle kunna döda för att få vara brun igen.

BABY OM DET ÄNDÅ VAR SÅ ENKELT

med så få timmars sömn inatt så har jag haft en riktigt jobbig dag i skolan. men jag släpade mig ner till gymmet även idag för lite träning. nu har jag duschat och sitter här i sängen med en kopp te och lyssnar på musik. imorgon har jag sovmorgon, tacka gud för det.


GÖTEBORG





här är lite bilder från igår. jag köpte bara 2 iphonefodral ifrån ordning och reda. ett till mig och ett till min mamma.

JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

jag är så svag, ger dig en kram.

I SKOLAN



lisa klagar på min uppdatering så det blir ett kasst inlägg nu. vi har tre sega lektioner kvar idag, sen ska jag hem och sova. idag har jag testat en ny frisyr, det blev en fläta som anna gjorde på mig innan idag.

16.38

ligger här under täcket och gosar framför en film med en kopp te och lite vattenmelon. jag saknar johnny nu.

KÄNSLAN ATT FALLA



Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen



MÅNDAG

jag älskar onyx, så nu tränar jag varje dag. imorgon ska jag dansa zumba. weeey.

18.10

jag vill ha en förändring. någonting nytt.

MORGONMYS

johnnys kurs blev inställd så han kom tillbaks hit imorse, det är nog min turdag idag. snart ska jag gymma.

FREDAGEN DEN 26 AUGUSTI

jag är trött på att bli anklagad, tagit den luften när du behagar.
du vet inte vad du har, men om jag drar får du se vad du inte har kvar.

AKUTKLIPPNING

idag fick jag ett akut behov av att klippa mig, kunde inte vänta en dag till så elise anna och lisa hängde med mig hem efter skolan. vi gjorde varsin supergod mocha latte. sedan toppade elise ungefär 2 cm av mitt hår och jag är nöjd! känns så skönt. just nu toppar elise lisas hår också. det här blir nog bra.

JAG SER ATT DU LER


TINGSHOLMSGYMNASIET

idag var den första dagen på tingsholm. det var helt okej måste jag säga. men jag längtar tills jag har vant mig lite. våra datorer är iallafall snygga hehe. imorgon är det fredag, och jag slutar tidigt, så jävla skönt.

LÄNGE LEVE SOMMAREN

DEN SOM KOM OCH GICK IGEN
SNABBARE ÄN NÅGONSIN FÖRUT

SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

jag startade dagen med en brunch, sedan tillbringade jag resten av dagen på a6 med mamma, andrea och anna. jag hittade ett par skor och en kofta. jag är för en gångs skull riktigt nöjd med vad jag köpt.

TISDAG

tillbringade min dag på stan i 4 timmar tillsammans med anna, amelia och moa. vi myste på torgstallet mestadels av tiden. jag har saknat er.

GRATTIS MAMMA

jag och andrea var i jönköping igår och köpte en liten present till min mamma som fyller 45 idag. ikväll ska vi äta god mat och fira henne lite. synd att pappa och andrea inte är hemma.

ÄNTLIGEN!!


NU börjar min träning på riktigt. sprang 4 km idag trots att jag hade ont i halsen. tån är rätt bra nu, skavsåret läker långsamt men bra, höften är desto sämre men det fungerar ändå! imorgon ska jag springa samma runda. nu är jag taggad. jag stekte lite zukini i olivolja och vitlök innan. nu ska jag äta det och kolla på en film.

MOMENT OF TRUTH

feeling the moment slip away
losing direction, you're loosing faith
you're wishing for someone

VÄRLDENS SÖTASTE

jag vill också ha en goseboll

EN KORT FRÅN IGÅR

här är en kort film ifrån förfesten igår. behöver inte säga så mycket mer.

THE LAST AND THE BEST

sista festen på hela sommarlovet, och den var jävligt lyckad! vi förfestade hos elin och hade det riktigt kul. sen åkte vi till robin som hade festen. det här glömmer jag inte på länge!

JUST CAN'T GET ENOUGH

jag var precis uppe och gick femman på lassalyckan i regnet. hur härligt som helst. när min tå har läkt helt så ska jag träna skiten ur mig!!! wiho, taggar redan. ni anar inte hur mycket jag älskar att träna, åh vad jag har saknat det.

11.24

nu har jag äntligen skrivit klart och trodde jag att jag skulle få äta lite frukost, men inte. ska åka bort och byta batteri på min moppe och köra hem den först. ååååååååh.... ikväll ska jag och johnny på bio, någonting som förmodligen kommer att göra min dag.

FAVORITEN

det är jag och den randiga tröjan. johnny ska få tillbaks den, men det lär dröja. nu ska jag ringa alice, skriva i en skadeanmälan och sen får jag äntligen kolla på lite one tree hill och sova.

FEMMAN

jag tror att jag kan klara av att träna lite lugnt nu så jag och anna ska gå ut och gå. hoppas på några spinningpass denna veckan också.

KIMS SNACK CHIPS

det här är dom godaste chipsen som finns, så att ni vet. och så finns dom inte att köpa i sverige.....

LOCA PEOPLE

igår hade jag fest här hemma. mer behöver jag inte säga om det. mamma, pappa och andrea kommer hem från italien snart. ikväll ska jag och anna äta tyska chips och kolla på en film, det är vi värda så som vi har städat idag.

ALLA ÄR GOA


det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

BAJS-BERNAD

jag och anna är hundvakter medans idah är nere och äter lunch på stan. bernad bajsade på mattan och nu ligger han i hallen och väntar på idah. det går väl sådär bra.

IT'S PLAYING ON REPEAT


ikväll ska jag och johnny laga enchiladas, och kanske kolla på en film. men bara om jag får välja. puss.

BOTTLES UP, YOU AND ME

tell me where you want to go
to the top of the world

TORSDAG KVÄLL


ikväll gjorde jag och anna en supergod drink. sedan kom andreas hit och höll oss sällskap under hela kvällen. vi spelade quaranta och plump, pratade, kollade lite på tv osv. nu är klockan snart halv två och andreas åkte hem precis, så nu ska vi lägga oss i sängen och kolla klart på jerry springer. godnatt!

BRUNCH

jag och anna vaknade ganska sent idag så vi åt en brunch och la oss sedan ute på altanen och solade lite. vi ska svälta idag för att bli riktigt hungriga tills ikväll, för då ska vi hämta kinamat och kolla på solsidan. nu ska vi gå ut och gå tror jag, om min tå klarar av det. fan vad vi vill tillbaks till italien..... :(

SMÅKOMPISAR

igårkväll fördrev jag och anna tiden på ett mysigt sätt. vi satt i köket med tända ljus och gjorde småkompisar. det är ballonger med potatismjöl i och dom är huuur kramgoa som helst.

LAIGUEGLIA

här är lite bilder ifrån den bästa resan i våra liv. vi bilade ner och flög hem. mina föräldrar och min syster stannar kvar där nere en vecka till vilket betyder att jag och anna bor ensamma hemma för tillfället. vi badade, solade, festade och hade det så jävla kul heheh. filmen som jag la upp i förra inlägget sammanfattar resan väldigt bra.

ITALIEN 2011


SVERIGE IGEN

nu är jag hemma ifrån 11 dagar nere i italien med familjen och anna. glömde skriva att jag åkte dit, men det är därför jag inte uppdaterat. jag håller på att fixa bilder just nu och det kommer även upp en eller två filmer på bloggen senare, som en sammanfattning på min resa. men nu hinner jag inte göra någonting för jag och anna ska laga mat till hanna och moa som ska komma hit och äta och umgås ikväll. ha det bra.

RSS 2.0