LIKES MASH-UPS

jag sitter och studerar vädret just nu. först var det regn, sen var det snö och nu är det någon hemsk blandning av alltihop. idag är det en sån dag där jag måste göra allting och inte känner för någonting. kanske är det huvudvärken som gör att jag bara vill krypa ner under täcket och ligga där resten av mitt liv. men nej så farligt är det inte, ikväll ska vi festa. jag hoppas så innerligt att jag mår bättre då.


KUSINERNA PÅ BESÖK

idag kom idah, ingela och annie hit och hälsade på. vi åt kvällsmat tillsammans, pratade lite och bakade en till kaka till kalaset. jag ska sova inne hos mamma och pappa inatt så nu sitter jag här på en madrass på golvet. det är intryckt och och mysigt mellan sängen och väggen. här trivs jag så bra med datan i knät. nu ska jag kolla klart på ett klipp, sen är det tid för big brother. godnatt.


TORSDAG

på lördag fyller jag år och då ska jag ha kalas för släkten. så igårkväll bakade jag och mamma hela kvällen. vi gjorde fyra annanaspajer och idag har jag bakat två chokladtårtor också. jag ska dessutom fixa all mat här på lördag för att mamma och andrea jobbar ända fram tills kalaset börjar. det blir festligheter på festligheter. jag ska tillsammans med världens bästa vänner inviga den här helgen med en ostbricka och alkohol. det ser jag verkligen fram emot!
jag och andrea sitter i köket och pluggar så nu behöver jag kaffe.


TISDAG


MORGONKAFFE

nu sitter jag vid barbordet i köket med en stark kopp kaffe från vår nya maskin. jag har blivit helt beroende..


SOMMARFEST


MIN FINA MAMMA

nu har annie åkt hem för idag. jag bad idah komma hit med henne imorgon igen, så det hoppas jag att hon gör. hon är så mysig att gosa med. nu sitter jag i sängen och väntar på att big brother ska börja. jag kommer kolla på det varje kväll nu när jag har alla kanaler i mitt rum. känner på mig att det kommer att bli en hel del sena kvällar framöver..


ANNIE

här ligger jag och annie tillsammans i soffan och kollar på big brother live. lilla plutten har hicka..


STUDIEDAG

idag har jag och anna lunchat på bar prego. sedan åkte vi hem och bakade chokladfudgetårta och åkte på en roadtrip med andrea. nu är idah, bernad och annie här och hälsar på. hur mysigt som helst.


OCH FÅR JAG GÅ HEM EFTER SKOLAN VARJE DAG?

här är min önskelista till mamma när jag gick i tvåan. funderar på att önska mig det jag inte fick lagom till min födelsedag nu på fredag :)


SÖNDAG

idag åkte vi till jönköping för att lämna in kameran och fick med oss en kaffemaskin hem vilket inte var meningen alls. men nu kan vi göra allt från skummiga mocha latte till espresso. inatt har det enligt mig spökat i mitt rum igen, vilket jag är trött på nu, så jag tänkte att en ommöblering kunde göra saken något bättre. barbordet som jag skruvade ner hamnade i köket istället. efter att ha spacklat, målat, dammsugit och flyttat om varenda möbel så blev jag hur nöjd som helst. det känns som att ha startat ett nytt liv haha. nu sitter jag här i sängen vid bordet och bloggar, dricker en nybryggd espresso från maskinen och kollar på big brother. min tv som jag inte använt på ett år visade sig ha hur många kanaler som helst nu när jag satte på den. allt från disney channel till tv4 film. när jag hade på den sist kunde jag välja att titta på kanal 1, 2 eller 4 i princip. helt oförklarligt vad som hänt. men jag klagar inte för jag har saknat disney channel sen vi valde bort den kanalen när jag var liten. när jag vaknar imorgon bitti ska jag ta en lång frukost framför barnprogram här i sängen. ingela, idah och annie kom förbi här idag också. min söta lilla godbit.


KANARIEÖARNA DEL II

sol, löpning varje morgon, restauranger, god mat, amadores, lugn, ego girl, världens godaste cappuccino, solbränna, en fin familj och mycket annat härligt. det sammanfattar resan ganska bra. värdet var lite till och från dock. vissa dagar kunde vara lite molniga men mestadels av tiden hade vi sol. i vilket fall som helst så hade jag en jättebra semester!


KANARIEÖARNA DEL I

jag lyckades göra sönder systemkameran samma kväll som vi kom fram så jag får bjuda på lite mobilbilder istället. det är iallafall bättre än ingenting. sedan kanske det kommer upp bilder från andreas kamera. men det här får duga sålänge..


MINSTA KUSINEN

natten till fredagen föddes annie. eftersom vi åkte till kanarieörna bara några timmar senare så hann vi inte träffa henne innan vi åkte, så när vi var tillbaks på landvetter i fredags kväll tog vi oss direkt till mormor för att få träffa henne. hon är verkligen världens sötaste!


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN, LILLKUSINEN


GLAD PÅSK

jag, andrea och johnny åkte till mormor och bakade tårta idag, och som jag åt! ingenting slår mormors tårta, det vet de som har smakat. jag fick ett påskägg av mamma nyss. i det låg lite godis och ett nagellack som ni ser på bilden. jag målade på det direkt, så fint var det. nu sitter jag i andreas säng och hjälper henne med packningen. hon är alltid klar sist med det av någon anledning.. jag var klar med min packning för två dagar sedan, och jag har dessutom testat varenda plagg som jag tagit med mig. ordning och reda. planet går klockan åtta imorgon bitti så snart måste jag sova om jag ska orka upp om 6 timmar. men först ska jag och andrea gömma mammas och pappas påskägg. sen ska de få leta! ha ett bra lov!


UPPDATERING

här kommer lite mobilbilder från de senaste dagarna. jag har varit i jönköping och köpt en keps, ätit hur mycket godis som helst, pluggat och varit sjuk. eller jag är sjuk rättare sagt. inatt har jag vridit och vänt mig som jag vet inte vad. när klockan var sju imorse så orkade jag inte med det längre. på med löparskorna för ett joggingpass till paradiset och tillbaks. nu ligger jag med en ännu värre feber i sängen och kollar på creep school. jag känner väl mig sådär lagom pepp på skola nu. dessutom drar den över tills klockan fyra på grund av muntligt nationellt prov i svenska. jag har två saker att se fram emot nu och det är att jag, mamma och pappa ska äta hemmagjorda gnocchi här på torsdag och att vi åker utomlands om 3 dagar.


MIN ÄLSKADE GILBERT:


RSS 2.0