SÅ DUM SOM JAG ÄR, SÅ SIMPEL SOM JAG ÄR


SOLSIDAN & SUSHI


sushi för tredje dagen irad och jag klagar verkligen inte.. jag har blivit lite beroende. men nu är sushin från super sushi slut så det får bli fiskbilens sushi nästa gång jag blir sugen. jag orkar inte vara sjuk längre..

FORTFARANDE SJUK


på de två senaste dagarna har jag gjort tre nya armband för att fördriva tiden. jag tog lite tråd som fanns hemma så färgerna får duga. de kanske kan vara fina när man är brun iallafall. som jag längtar till kanarieöarna nu..

SEARCH



"du och jag under täcket baby. det har gått flera veckor baby. sen vi låg där hos dig och du frågade mig, ska vi göra något äckligt baby. jag blev tagen på sängen baby. jag låg där naken och ängslig baby. men det kändes okej, när du visade mig, hur man gör nånting äckligt, baby."

LYXFRUKOST


om man har mig som flickvän så får man våfflor till frukost om man vill. det ville johnny ha imorse så han fick det serverat på soffan. nu ligger vi här och kollar på tv. puss

PERFEKT LÖRDAGSKVÄLL


nu har jag köpt mig en vanlig svart almanacka. vi fick hem lite sushi också och fan vad gott det var. jag älskar super sushi. nu har vi varit nere på ica och köpt massa godis. filmkväll är det bästa när man är lite sjuk. nattis.

GÖTEBORG


jag plockade nyss fram ytterligare två smycken som jag inte använt på ett tag. idag har jag på mig mammas bruna byxor från helenés hus som jag tycker om så mycket. jag tog precis två alvedon, så om en timme ska vi åka till göteborg. den här gången ska jag köpa en almanacka, vare sig jag hittar någon som jag gillar eller inte.

GODMORGON



jag har sovit så dåligt inatt igen. jag vaknade klockan 5 imorse så två timmar senare gick jag och la mig vid tv:n istället. jag har ont i hela kroppen, feber, huvudvärk och så vidare. nu ligger jag och kollar på scooby-doo camp scare. senare idag ska jag och johnny till göteborg, om jag orkar vill säga.. jag måste ha en almanacka!! vi ska dessutom köpa med lite sushi hem som vi ska äta ikväll. jag får pina mig själv lite. jag måste dit.

KESO


nu har jag gått över från kesella till keso. det är ett perfekt mellanmål. gottit.

20120127


SJUK


jag har stannat hemma från skolan idag så nu ligger jag här framför tv:n och äter frukost. jag skulle ha träffat moa idag egentligen, men det verkar inte bli så eftersom jag inte mår bra. det får bli en lugn kväll hemma med mamma och pappa istället. nu ska jag ta en ipren och vila lite. ha en bra dag!

20120126


nej, torsdag är verkligen ingen bra dag! den enda anledningen till varför jag gick till skolan imorse var för att slippa skjuta upp min redovisning. jag har ju mått så illa i flera dagar nu. men jag ångrar att jag gick till skolan idag. när jag väl skulle redovisa fick jag kämpa för att hålla spyan kvar i magen. stapplade mig igenom ord för ord. det blev snabba steg till toaletten när jag var klar, och där kunde jag inte hålla spyan kvar i magen längre. nu är jag hemma och hoppas på att jag inte dragit på mig vinterkräksjukan också. och OM jag har gjort det så får jag se det positivt. då har jag haft det för i år och slipper förstöra ytterligare en resa på grund av sjukdom. det skulle vara så skönt att slippa spy hela resan i år..

SPANSKA


värsta lektionen på länge. nu är jag hemma, sen ska jag tillbaks till skolan, ha matte, gå hem igen, gå tillbaks till skolan, redovisa och sen gå hem.

TORSDAG ÄR INGEN BRA DAG



det är en lång skoldag med jobbiga lektioner idag. jag har så ont i magen. och i huvet. och i tån. hejdå.

JÖNKÖPING


nu har jag ätit sushi för andra gången i mitt liv och det var mycket godare den här gången. det är nog lite utav en vanesak tror jag. tråkigt nog tyckte johnny inte om det, han blev spyfärdig. jag hittade ingen almanacka idag heller så på lördag ska jag åka till göteborg och fortsätta mitt letande. jag vill ha en almanacka som jag verkligen fastnar för men om jag inte hittar någon i göteborg så får jag bara köpa något enkelt.

SWEET DREAMS


johnny kom hit från sin träning precis. vi ska sova snart och imorgon när jag kommer hem från skolan så ska vi till jönköping och äta sushiii. mums. nattis på er.

MYSER MED MAMMA


sitter i soffan med mamma och kollar på wild child haha. den går på trean nu om ni vill kolla. det är egentligen inte en sån film som jag gillar men det var så längesen jag såg den sist så jag passar på nu. godnatt.

GODIS ÄR GOTT


sitter i soffan med min godispåse nu. min syster är så snäll som skjutsade ner mig. ibland är det bra att vara sjuk! mmmmmm gottit

ACNE


MY STRUGGLE TUESDAY


nu jag har haft den värsta kvällen/natten/morgonen i mitt liv. jag drömde mardrömmar inatt med, som alla andra nätter de senaste veckorna. börjar fundera på vad det är för fel på mig. men i vilket fall som helst så drömde jag att en sushibit kom fallande från himlen och landade på mitt täcke. det var en spiderroll och ur den kröp det typ 1000 spindlar. när det hade gått sju timmar och klockan var fyra på morgonen så somnade jag äntligen om igen. men då drömde jag ytterligare en mardröm och vaknade klockan sju, när jag kunde sovit till nio. jag kunde inte somna om och efter ett tag skulle jag gå till köket och hämta datorn för att blogga lite. men eftersom jag var så trött så såg jag inte att det låg en dammsugare på golvet så jag sprang rakt in i den med min nyopererade tå. det gjorde så ont att jag ramlade ihop på golvet och tappade andan för en bra stund. mamma duschade och det var bara vi två hemma, så jag trodde att jag skulle kvävas där på golvet. men sen fick jag luft igen och jag har nog aldrig skrikit och gråtit så mycket i hela mitt liv. jag tog mig till skolan idag ändå, men det var plågsamt. mina ögon är svullna, jag har huvudvärk och nått så fruktansvärt ont i tån. och så mår jag illa. jag behöver lösgodis..

NY FAVORIT


imorse plockade jag fram ett armband som jag inte använt på hur länge som helst. det är kul att hitta en ny favorit bland de gamla smyckena tycker jag.

intsälld historia idag igen. vi hade därför ett långt hål på nästan 3 timmar så jag gick hem. nu sitter jag och kollar på tv i soffan. jag hade tänkt att sova, men det är elektriker här och fixar med persiennen som jag fått utanför mitt fönster så det gick inte så bra. det kommer att bli hur skönt som helst att bara klicka på en knapp för att få det lite mörkt i mitt rum framöver.

SO QUIET



jag har en förkylning i kroppen som har gett mig lock för öronen så jag hör nästan ingenting nu. jag har därför spenderat i princip hela eftermiddagen i mitt rum för att slippa höra ljudet från tv:n och familjen. det är ganska mysigt att sitta här i sängen också, med pojkvännens t-shirt. jag klagar inte.

FRUKOST MED ÄLSKLINGEN


20120120


igårkväll åkte jag och johnny ner till ica och köpte varsin stor godispåse och m&ms. nu ska vi snart ner och träna tror jag. eller jag kan ju fortfarande inte göra så mycket eftersom min tå inte läkt ännu så det får bli ett kort pass med armar, axlar, rumpa och lite mage. sen måste jag till borås!!

GÖTEBORG


idag åkte spanskagrupperna till göteborg för att kolla på en utställning. vi var på museét i en halvtimme. resten av dagen fick vi spendera på stan. vi åt och shoppade lite. jag tyckte om sushi och jag kan verkligen tänka mig att äta det igen! inside out var favoriten.

FREDAGEN DEN 20 JANUARI


today it is!! jag ska äta sushi för första gången i mitt liv. jag har nog lite för höga förväntningar men jag hör av mig om hur det gick senare om jag inte sätter ett sesamfrön i halsen och kvävs eller något annat tragiskt då. förresten! jag har varit på 10/20 lektioner denna veckan. ÄLSKAR INSTÄLLT.

NEJ, JAG HAR INGET ANNAT FÖR MIG


måste bara kommentera hur gott det ser ut med nutellan på den sista bilden!! sjukt. jag äter nutella en gång per år och det sker när jag är i italien. jag hoppas verkligen att vi ska bila dit i år igen. godnatt!

SÄLEN BABY


johnnys liftkort kom hem hit idag. idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi åker till sälen!

SOME IPHONE CASES


BORT MED SKITEN


7 - 7


11 - 3


2 - 3

nu har jag rensat garderoben rejält. plaggen till höger på bilderna rensades bort. jag rensade bort 43 plagg utöver de jag visat på bilderna. sammanlagt rensade jag alltså bort 57 plagg! jag tror det försvann mer kläder än vad det nu finns kvar så jag är nöjd. jag körde på metoden att om jag inte använt plagget på de 2-3 senaste veckorna så är de inte värda sin plats i garderoben haha. tänk att det går att rensa bort så mycket kläder! jag rensade ändå bort väldigt många plagg för bara några få veckor sedan. men jag är stolt över mig själv! jag ska ta ett bikinirens när det närmar sig kanarieöarna också. jag tror att de flesta ryker där också.

PERSIKOPASSION


en till favoritfärg. min garderob ska innehålla ett persikofärgat plagg och ett mintgrönt plagg i vår. resten ska vara rent och enkelt. jag hade tänkt att rensa ur garderoben idag förresten. endast favoriterna ska få hänga kvar! jag hoppas att jag är lika duktig som vanligt med att rensa och slänga. den här gången ska det bli nästan helt tomt hade jag tänkt...

THE WILD THORNBERRYS



jag måste verkligen se det här! vi googlade fram lite program som gick på nickelodeon förut och hittade bland annat the wild thornberrys, rugrats, katthund, hey arnold, gingers dagbok och rocket power. programmen var så mycket bättre för några år sedan. det var så mysigt att komma hem på fredagarna efter träningen och kolla på disneydags. jag saknar att vara liten!!

FAVORITMACKAN


jag har gått hem från skolan för en stund. var illa tvungen att plåstra om foten lite så jag åt nu när jag ändå är hemma. jag tycker verkligen inte om skolmaten så jag undviker den så gott det går haha. nu ska jag snart gå upp till skolan igen för att ha matte, hål och samhällskunskap. historian är inställd idag igen så jag slutar tidigare än vanligt. så skönt!

HEY ARNOLD


MIN MAMMA ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN


champinjonmacka och räkor.
jag och mamma har precis ätit. det är bara vi två hemma ikväll. andrea är hos sebastian och pappa kollar hockey i göteborg. jag ska snart gå och lägga mig i sängen. om jag beskriver one tree hill som en drog så förstår ni nog varför jag lägger mig så tidigt. nattinatti.

ACNE FASHION & DENIM


ONÖDIGT VETANDE

...mongoliskan är det enda språket i världen som har ett ord för den känslan man får när man blir sparkad i magen av en häst.
...sköldpaddor kan andas genom rumpan.
...fulla myror ramlar alltid åt höger.
...varje år dör ca 7 personer av att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.
...fanta innehåller mer socker än coca cola.
...en humla slår 180 vingslag i sekunden.
...en burk med inlagd skinka öppnas i snitt var fjärde sekund.
...hästar står upp 92% av deras liv medans vi människor står upp 23% av våra.
...folk i allmänhet är mer rädda för spindlar än för döden.


förresten! jag har tagit bort en kategori och gjort en ny istället. där hittar ni mat, fika och annat gott haha.

LOVE WINS



GRATTIS ZELINA


BREAKFAST


schemat den här veckan har blivit så mycket bättre än vad jag förväntat mig. idag hade jag bara en lektion. nu funderar jag på om jag ska hänga med mamma till jönköping eller inte. jag har ju ändå chansen nu när jag slutat så tidigt.

GODMORGON PÅ ER


mamma klippte bort någon centimeter på mitt hår för en stund sen. det är så slitet... jag måste skaffa mig en klipptid och det är snart!! nu måste jag äta frukost och gå till skolan. bråttom bråttom. tjing.

A MIX OF SERIES


här är de tre serier som jag kollar på nu. jag har sett alla säsonger av one tree hill förut och det var så bra att jag nu har börjat om från början igen. beroende på vilket humör man är på så passar alltid någon utav de här serierna som jag har igång just nu. one tree hill är drama, harpers island är thriller och mia och klara är humor. nu ska jag kolla på mia och klara. godnatt puss.

KOLAKAKOR


nu har jag och mamma bakat. jag är jättetrött idag så jag ska snart gå och lägga mig i sängen för att kolla på serier. det blir ett bra avslut på denna kvällen!

SAMYANG NOODLES FOR SUPPER


MINTCOOL


jag ska införskaffa mig minst ett mintgrönt plagg tills våren. den här färgen hamnar lätt bland mina favoriter!

OBS. det kan hända att den nya designen inte syns när ni besöker min blogg nu. så uppdatera sidan tills den nya designen syns! annars kan det nog se en aning rörigt ut.

UPDATE



nu har jag fixat med bloggen i några timmar och jag börjar känna mig ganska så klar för idag. som ni ser så är bilderna mycket större nu än förut. jag har suttit och ändrat alla inlägg på första sidan, men om ni får för er att kolla på gamla inlägg så är bilderna fortfarande uppladdade i en mindre storlek. så det råder jag er att inte göra haha. min header får se ut som den gör ett tag för jag orkar inte ta tag i det idag också. och nej, menyn har inte försvunnit. den hittar ni längst ner på sidan! puss

DEN UPPHITTADE KOSSAN


mamma hittade den här på sitt jobb före jul. någon liten stackare har tappat den och ingen har kommit tillbaks för att hämta den. så idag slängdes den, men mamma plockade upp den ur papperskorgen och tog med den hem. hon vet hur mycket jag älskar den. det lilla avbitna örat, smutsiga fläckarna och de sträva tassarna som någon liten bebis sugit på. nu har den lilla kossan fått ett nytt hem.

MÅNDAG

 

det är ingen bra dag idag. jag har mer ont i tån än vanligt så ikväll måste jag ta av bandaget och kolla så att allt är okej. för en stund sen skulle jag skriva ner alla engelskaord som vi har i läxa och när jag äntligen var klar så insåg jag att jag skrivit ned fel ord. så jag har lagt ned den biten med att plugga för idag. ingenting går som det ska riktigt. förutom min grönsaksröra. den blev perfekt.


SLUTAR NU

idag skulle vi slutat tio över fyra, men vi slutar nu istället, klockan 12. den här veckans schema är grymt bra. nu ska jag springa lite ärenden på stan. vi hörs kanske sen!


GIVE ME


tiger of sweden isha wallet

FIKAR MED FAMILJEN


mycket mandelmassa, lite grädde och lika stort lock som botten. vips så har vi den perfekta semlan. hemmagjorda och goda.

DEN VÅRIGA OCH FINA FÄRGEN ROSA


sisisi. visst har man redan fått vårkänslor. det står tulpaner på bordet där jag sitter just nu. här ligger också en damernas med en så vårig och fin framsida. igår hörde jag fågelkvitter också. det är svårt att tänka sig att man rensade ut julen för bara två dagar sedan.. haha

JAG VET ATT JAG INTE KAN STEKA ÄGG


BAJSANNA


anna sov här inatt. vi somnade ganska sent igår så vi sitter och äter frukost just nu. bilderna är från igår, så vi sitter inte och äter tårta till frukost haha. ha en bra dag!

JOSHUA RADIN


mina favoriter med joshua radin hittar ni om ni klickar här

CLEMENTIN-BIL-SOL-JOHNNY



VAD ÄR GOTT & VAD ÄR INTE GOTT?


nästa vecka ska jag äta sushi för första gången i mitt liv med anna, hanna och elise i göteborg. jag är ingen fiskälskare direkt men jag är taggad på att testa ändå!! men i vilket fall som helst så undrar jag vad som är gott och vad som inte är gott? ni som ätit sushi kan väl kommentera och hjälpa mig, så är ni jättegulliga!!

HIPPA JOHNNY


THE HOTTIE AND THE NOTTIE


idag tog vi av bandaget på vårdcentralen och det visade sig att operationen hade gått så bra så. jag har dock aldrig haft så ont i tån som jag hade tidigare ikväll. men smärtan la sig efter två alvedon och lite chokladtårta. det blir helt enkelt en lugn kväll med älsklingen. min tå behöver vila efter att ha plågats i skor hela dagen.

FAVORITERNA


lysmelk och m&m peanut.
fördrev tiden med lisa och viktor genom att kolla på godis. så det fick bli två bilder på mina favoriter. nu är det bara matte och spanska kvar, sen helg!!

HEJ KOM OCH HJÄLP MIG


jag envisades med att få på mig en sko imorse och det gick tillslut. så kryckorna lämnade jag hemma. jag ska till vårdcentralen direkt efter skolan idag och sen ska jag fan köpa en semla!! jag vill ha en semla med mycket mandelmassa, lite mindre grädde än vanligt och lika stort lock som botten. är det någon som vet vart man kan köpa det?

MOAEMELIASALO.BLOGG.SE


bra uppdatering, bra brud. gå direkt till bloggen genom att klicka precis just här!

STJÄRNVINSTEN


TAPPADE EN SKO PÅ VÄGEN TILL SKOLAN IMORSE...



nu är jag hemma igen. andrea skjutsade hem mig för en stund sen för jag mår inte bra! hann med nästan alla lektioner innan jag sjukanmälde mig för hela dagen. värt.. nu ska jag äta alvedon och ipren, sen sova och plugga. hoppas ni mår lite bättre än vad jag gör :) haha

FULA FOTEN



jag vet inte om det här är kul eller om jag är väldigt uttråkad efter den här dagen, som mestadels spenderats i soffan. jag kan i vilket fall som helst inte sluta skratta åt min fot i den här vinkeln haha herregud... jag vet inte vad det ser ut som. allt bandage gör det så roligt, tycker jag iallafall haha. det är väl tur att jag har hittat något positivt såhär direkt efter operationen. det gjorde min kväll så nu somnar jag nog skönt. godnatt.

ÄNTLIGEN



nu har jag äntligen fått min operation gjord. mamma fick hålla mig för öronen så att jag slapp höra och mobilen fick underhålla mig så att jag slapp se. nu sitter jag och förbereder mig på smärtan som kommer när bedövningen släppt. så ikväll ska jag ta 4 alvedon och 2 ipren. det känns just nu som att jag inte har någon tå alls och att det enda som finns innanför det tjocka bandaget är luft. lite obehagligt. men jag är så glad att jag fick en operationstid. nu hoppas jag bara så innerligt att allting blir bra med tån tills vi ska åka till sälen om fyra veckor. jag vill åka dit mer än något annat. som jag längtar.

MAX FACTOR


nu har jag köpt mig en ny mascara också. den klumpar sig inte och borsten är liten och smal. perfekt att ha till vardags. den här gången köpte jag black istället för brown. jag använder också YSL mascara singulier då jag har lust att lägga lite mer tid på ögonfransarna. så nu är jag nöjd. jag ska ner till vårdcentralen för fjärde gången på 3 dagar här om en stund. börjar bli lite tröttsamt nu..

VISSTE NI ATT...

...man inte kan kittla sig själv för att hjärnan redan förutsett att det kommer att hända. schizofrena personer har uppgett att det kittlas lika mycket när de kittlar sig själva som när andra kittlar dem.



...valar bajsar ut 3% av sin kroppsvikt varje dag. för en val på 180 ton motsvarar det vikten av två humvees.


...einsteins kropp kremerades när han dog, men hjärnan skars upp i 240 skivor och förvarades sedan i två glasburkar med alkohol.


...om man hoppar ur ett flygplan faller kroppen nedåt och fortsätter accelerera tills den når terminalhastighet, vilket är ungefär 200 km/h om man spretar med armar och ben. men om man däremot rullar ihop sig till en boll eller faller som en pil blir terminalhastigheten närmare 320 km/h.

...alan magee hoppade från ett brinnande flygplan från 6000 meters höjd och ramlade rakt igenom ett takfönster på en fransk tågstation. han klarade sig med bara en krossad arm.


...i genomsnitt tillbringar folk ca två veckor av sina liv till att kyssas.

IPHONE POP LUR


avslutar denna kvällen med ett samtal till johnny i min älskade lur. nu ska jag sova, förhoppningsvis bättre än vad jag gjorde förra natten. nattis på er.

ANNA ÄR HÄR


är med bästaste nu. har ett typiskt "need to talk to you-samtal" vilket kan vara riktigt bra när man inte träffats på ett tag. puss

RIHANNA


idah kom hit med ett par byxor som jag letat efter och de passade som tur var. här har ni en liten bild på dem också. imorgon ska jag till vårdcentralen igen. orkar inte ens förklara vad som hände där idag. hejs.

LYCKO - KLADDKAKA


min kladdis är i ugnen just nu. jag ska till vårdcentralen om en stund och är så nervös att jag skakar. måste hålla på med någonting ständigt för att jag är så stressad nu. haha typiskt mig. ska kanske operera idag, därav mitt beteende. nu ska jag ta ut kladdkakan och ställa den i kylen så att den blir perfekt när jag kommer hem sen.

OLYCKSFOTEN


nu har jag haft ont i två veckor och det har bara blivit värre och värre för varje dag som gått. jag hade så ont imorse och de la om tån på vårdcentralen. om tån nu inte mirakulöst har läkt när jag vaknar imorgon bitti så väntar en operation, vilket betyder att vi förmodligen behöver avboka resan till sälen.. jag hoppas verkligen på ett mirakel nu. godnatt.

HÄNGER PÅ VÅRDCENTRALEN

sitter just nu och väntar på att mitt namn ska ropas upp och det tar alltid så lång tiiiid... tänk hur många timmar jag spenderat här i mitt liv med tanke på hur mycket jag hängt här det sista. jag är här för tredje gången för att kolla min vänstra fot nu. första gången var det min brutna tå, sen mitt stora sår på hälen och nu en inflammation eller vad det nu kan tänkas vara. vill inte låta olycksfoten drabba ytterligare en resa. så jag är väldigt nervös just nu för att vi kanske måste avboka resan till sälen. när vi var där förra året var jag riktigt magsjuk från kvällen vi kom dit tills morgonen vi åkte hem. så jag vill inget hellre än att åka dit nu! så, nu har jag fördrivit tiden lite. kanske ropar de upp mitt namn snart. nu vet ni hur läget är, hej


KRYA PÅ DIG ELIN, ÅH TACK ELIN


ligger i soffan och kollar på bolibompa haha. jag mår inte så bra, så ikväll ska jag bara ligga i sängen och kolla på serier. jag var hos ingela och lämnade skisserna på min beställning innan idag. det kommer att bli så bra så. imorgon är det den sista dagen på lovet och jag ska upp tidigt för att åka till vårdcentralen, hur kul låter det på en skala? jag ska kolla hur min tå mår och jag är så nervös eftersom jag åker till sälen om bara 5 veckor. god, let it be good.

VI


V


PIZZA


åh vad mitt nyårslöfte har gått bra hitills. jag har ätit riktigt onyttigt sedan dagen efter nyår. det får bli skärpning när skolan börjar sen istället. på loven ska man passa på, eller något sånt hehe. nu kollar vi på gladiatorerna, jag känner mig som 7 år igen.. haha ha en bra kväll.

INGELA OF SWEDEN


idag har jag varit och kollat på smycken hos min moster. ska beställa ett smycke av henne så jag behövde lite inspiration, och det fick jag också. så nu har jag målat en liten skiss på hur smyckena ska se ut, ni får se senare när jag har fått dem. det blir i februari någon gång. hon gör lite alla möjliga smycken som man önskar. om ni vill se lite mer kan ni kolla här!

IV


LÖRDAG GYM


axlar, armar, mage, rumpa och rygg, mer eller mindre. jag älskar att åka ner och träna innan frukost. eller att träna på morgonen överhuvudtaget. får den där sköna känslan av att man verkligen har tagit vara på dagen. sen så börjar zumban på nytt nästa vecka. jag vill så gärna köra de passen men min tå säger emot. jag kan inte ens gå i skor för tillfället, så jag måste ta mig till vårdcentralen så snart som möjligt.

ELIN/ANNA/ELISE


förskolan på ulrika.

KALAS FÖR ANDREA


släkten är här och vi firar andrea för fullt. vi har precis varit nere i källaren och spelat wii och pingis. nu ska vi äta lite mer tårta innan andrea ska öppna sina presenter.

III


5 NYA KATEGORIER

  • festligt: här placerar jag bilder och filmer ifrån fester, men också bilder från kalas och andra festliga tillfällen. därför döpte jag kategorin till festligt istället för fest. lite bredare och lite bättre enligt mig.
  • för mycket fritid: knepigt namn på en kategori, men det är som det låter. ta en kik i den så förstår ni nog. här hamnar lite allt möjligt som jag lägger upp när jag är uttråkad. ni kommer att få dras med tumblr bilderna ett tag nu haha. sedan tänkte jag göra en ny grej som kommer att hamna under "för mycket fritid" kategorin, men nog med prat om det nu.
  • johnny & jag: precis som det låter. bilder på mig och min pojkvän.
  • resor och roadtrips: utomlandsresor eller bara små turer. ja ni förstår, i princip allt som sker utanför ulricehamn hamnar här.
  • vänner och familj: även här talar kategorien för sitt, som alla andra också borde göra. här placeras alla bilder på mina vänner och min familj.

som ni ser så har jag nu tagit tag i det där med kategorier, tummen upp!! äntligen klar. jag fyllde ut kategorierna lite smått genom att placera gamla inlägg i dem, så att det inte blir helt tomt. men det är framöver jag ska sköta det genom att alltid placera inläggen rätt. så än sålänge är inte kategorierna så intressanta att klicka på. men det kommer!

II


I


MYSKVÄLL


snart kommer johnny hit. så jag har tagit fram lite (eller ja, mycket) gott till oss två. det är ju ändå hans födelsedag! så ikväll ska vi kolla på new moon och gosa. imorgon blir det ännu mer födelsedagsfirande då släkten kommer hit för att gratta andrea. puss&kram

IMORSE


vi grattade johnny med lite presenter på sängen imorse. han fick en daniel wellington klocka och ett par calvin klein kalsonger. kunde inte låta bli att köpa dem, så himla fina. efter det åkte jag och johnny ner till gymmet och tränade en stund. nu har han åkt hem och jag ska plugga. mmm härliga lov.

GRATTIS JOHNNY


du är den bästa killen i heeela världen

GRATTIS ANDREA


andreas födelsedag firades på oliven i borås med god mat. jag glömde systemkameran hemma så ni får nöja er med lite bilder knäppta med mobilen. när vi var mätta och belåtna åkte vi till pappas jobb för att kolla på allt nybyggt som jag tidigare inte hade sett. där hittade jag även anna i den nya skeppshultskatalogen, så fin så. kvällen avslutades hemma med film och vaniljpannacotta. en mycket bra kväll med andra ord.

2 JANUARI



fixat onyxkort, köpt halstabletter, kollat twilight, ätit godis och chips, kramats och pussats. så har våran dag sett ut. nu ska vi kolla på sommaren med göran i soffan. godnatt på er.

FIX TILL FÖDELSEDAGAR


jag som aldrig sover länge vaknade klockan 11 idag. det måste ha varit tack vare kudden jag fick utav annis. jag spenderade hela förmiddagen på stan. det är inte lätt att ha en syster som fyller år 11 dagar efter julafton och en pojkvän som fyller år 12 dagar efter julafton.. jag tycker att det är svårt nog att hitta julklappar hehe. men nu är det fixat iallafall. så nu är jag med johnny. vi ska ner till onyx och köpa ett gymkort till honom snart, så imorgon ska vi upp och träna om jag mår bättre. vaknade med en grym huvudvärk imorse. tjing

CONVENTIONAL DESIGN


bild från nyår.
nu har jag ändrat header igen för att den andra var så vintrig och tråkig. dags för film i tvsoffan, puss och godnatt

SUNPRIME RIVIERA BEACH SUITES & SPA


bokat och klart! den 6 april åker jag och min familj till playa del cura på gran canaria. vi har bott på samma ställe ett par gånger innan, men i år ska vi bo i en bungalow istället. om bara 3 månader ligger jag på en solbädd och lever livet på sunprime spa.

LOVELY


jag älskar dig.

NYÅRSFIRANDE


trerättersmiddag, musik, dans, alkohol, diplom, spel, torget, raketer. så firade vi att 2011 äntligen nått sitt slut. nu har 2012 fått sin början! en väldigt bra början dessutom, så tack till alla er som gjorde tvåtusenelvas sista kväll så härlig och minnesvärd. puss

SKÅL!!



jag önskar er alla ett gott nytt år!! puss

RSS 2.0