JUST NU


SNEAKPEAK


JULKLAPP VI


OPI nagellack.
mina naglar kommer att ha den här färgen ikväll, typ metallicbrun. jag tänkte nämnligen inte bära så mycket smycken, kanske ett par örhängen bara. jag tycker att naglarna gör sitt. så nu ska jag måla dom också, måste skynda mig lite nu, annars hinner jag inte fixa klart allt. ha en grym kväll!! puss och kram

SWEET SUMMERTIME



..some pictures from the summer of 2011, before we inaugurate in 2012

PHOTO BOOTH


jag hoppas verkligen att det nya året blir en omstart för mig, det känns som att jag behöver det. imorgon har jag mycket att fixa. men om jag mår bättre ska jag börja dagen med bastu och bad i kallbadhuset med några goa brudsss.

SNÖ OF SWEDEN


jag fick precis en nyårspresent. bilden ljuger lite så örhängena har egentligen en lite ljusare rosa färg. jag kanske ska ha på mig dem imorgonkväll. tack mammi.

NYÅRSLÖFTEN

  • äta nyttigt
  • höja min motivation till träning
  • prioritera bättre
där har vi mina tre nyårslöften. jag har alltid varit så slarvig med att hålla dem, men det ska jag faktiskt göra den här gången (så sa jag förra året också) hehe. förra årets nyårslöfte var helt kasst, det klassiska godisförbudet. jag har insett att det verkligen inte funkar för mig eftersom man blir mer sugen på att äta godis om man har förbud mot det. eller jag är en sån iallafall, som lockas till att göra saker som jag inte får haha. så nu har jag istället valt ett nyårslöfte att äta nyttigt. då får man äta lite godis då och då, mestadels på helgerna kanske. och utöver det äta bra och varierad mat. sen så ska jag satsa på min träning ännu mer. jag ska försöka få lite snyggare kropp tills sommaren helt enkelt. och för att klara av att träna mer så har jag ett nyårslöfte att prioritera bättre. planera upp lite när och hur länge jag ska plugga, träna, träffa kompisar/johnny osv. och också då verkligen göra det jag planerat. det är inte ovanligt att jag säger att jag ska plugga och sen inte gör det alls.. någon som känner igen sig? haha. det hände mig sist idag faktiskt..


jag hittade precis den här bilden på mig, andrea, mamma och pappa. det ser så mysigt ut så jag var tvungen att lägga upp den. haha gosigt.

FIX FIX FIX


idag har jag städat och fixat, men jag är inte klar på långa vägar så nu har jag tagit en paus och sitter i soffan med en paradisask haha. i nästa inlägg tänkte jag skriva mina nyårslöften.

DIRTY DANCING


jag hittade inte byxorna som jag letade efter. men som svar till lisa som undrade var det var för byxor så var det ett par rihanna coated jeans från gina tricot som var slut i både butiken och på nätet. så himla tråkigt när man verkligen hittat ett par byxor som man gillar. men jag får leva vidare och hoppas att jag hittar något annat istället. nu ligger jag och kollar på dirty dancing. det är bara några få timmar kvar tills nyår! måste klura ut lite nyårslöften nu...

JULKLAPP VI


budy butter och showergel kings&queens.
imorse var jag på gymmet en stund. jag behöver verkligen komma igång med träningen nu.. jag använde faktiskt min nya showergel när jag duschade innan. jag kan inte riktigt beskriva vad den luktar, men jag gillar den verkligen. nu ska jag till borås och leta efter ett par byxor. jag måste måste måste ha dem.

28 DECEMBER


27 dresses, julmust, godis, pepparkakor och johnny. så ser det ut här just nu. jag har lite små saker att göra idag. imorse var jag på banken och fick det ena gjort. så nu har jag två saker till att göra, åka till min kusin och handla mat på ica. inte så ansträngande direkt, så det blir en lugn dag för mig. så behövligt.

BEFORE I DIE II


BEFORE I DIE I


JULKLAPP V


stickad vertigo tröja.
nu har ni fått en liten smygtitt på några utav julklappar som jag har fått. jag fick en kofta från heléns hus som jag gärna skulle vilja visa också men jag har ingen ork just nu. så det här får bli det sista inlägget om julklapparna. eller vill ni se mer? :)

JULKLAPP IV


pop phone lur.
den här luren fick jag av tomten i julklapp och jag älskar den så mycket. tack kära tomten. det är nog inte så många utav er som förstår hur bra den är eftersom ni inte testat den själva. i vilket fall som helst så kommer den ifrån olsson & gerthel. de designar väldigt mycket fina inredningsdetaljer så om ni vill ta en titt på deras hemsida så hittar ni den här :)

POLAREXPRESSEN, SOVA, GODNATT


CALVIN KLEIN


den här parfymen köpte jag till johnny i julklapp. den luktar hur gott som helst, så det är ett ganska bra tips till er som velar runt några dagar innan en killes födelsedag.

JULKLAPP III


svart bolsa citybag.

JÖNKÖPING


det blev en mysig dag på espresso house i jönköping med min favorit. nu är vi hemma och äter julmat. ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på film med mamma och pappa.

MIN DAG










SOFFAN, FÅTÖLJEN, BORDET ELLER ANDRA SOFFAN


mamma och andrea ligger i soffan, jag i fotöljen och pappa sitter vid bordet och pusslar. vi kollar på peter pan och har det bra. jag sitter och petar lite på pappa...... jag är grovt uttråkad som ni säkert märkt. ganska exakt nu landar johnny förresten, ballt

JULKLAPP II


halsduk från heléns hus.
jag har varit totalt nere idag, hur trött och sliten som helst med andra ord. så nu ska jag göra någonting utav dagen.. det blir en tripp till borås med min andrea. jag orkar verkligen inte festa idag. måste krya på mig lite. ha det bra!

JULKLAPP I


en marinblå onepiece

KÄRLEK


den här julen har varit riktigt bra. jag är så nöjd med mina julklappar också, det gör verkligen inte saken sämre. några få utav alla kanske kommer upp i ett inlägg framöver. redan om några timmar kanske? nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lassemajas detektivbyrå innan jag somnar. johnny kommer hem från teneriffa sent imorgon kväll. då ska han få öppna de sista tre julklapparna som fortfarande ligger kvar under granen. jag har saknat honom så mycket! godnatt på er

JULAFTON DEL II


vi brukar alltid spendera julaftons kväll hos farmor och farfar med min kusin och hennes familj. men i år är vi här hemma hos oss istället vilket är anledningen till min dåliga uppdatering. vi bjöd på glögg och pepparkakor med ädelostkräm när gästerna kom innan. efter det gav vi oss på det kalla julbordet som jag dukat upp. nu har vi precis ätit utav de varma julbordet och jag sitter just nu och dricker whiskey. nu ska vi öppna lite fler julklappar. hoppas ni har haft en riktigt god jul allihopa!! kram på er

JULAFTON DEL I


vi har en tradition varje år och det är att åka till mormor och morfar på förmiddagen. där är även min kusin och hennes familj. julmat, ris a la malta, kalle anka klockan tre, fika, paket från jultomten, utdelning av paketen under granen som aldrig tar slut och paketöppning. ungefär så ser dagen ut. på den sista bilden ser ni den enorma högen med papper från mina, idahs och andreas julklappar haha. åh jag är så obeskrivligt lycklig och nöjd med mina julklappar!! men jag tänker inte berätta vad jag fått ännu. snart ska jag ju trots allt öppna ännu fler här hemma, men från släkten på pappas sida den här gången.

JULAFTONS MORGON


imorse ställde vi alla alarm på halv åtta och tog en morgonpromenad. vi kom hem lagom till julkalendern och plockade fram frukost vid teven som bestod av risgrynsgröt och macka med julskinka. sedan var det fix ända tills det var dags att åka iväg till mormor och morfar. jag fixade ihop en godisbricka som jag tänker bjuda på här om en stund!

UPPESITTARKVÄLL


jag har haft så mycket att göra så min uppdatering har varit lite gles. men jag har tagit massa bilder, så jag har faktiskt tänkt på bloggen. den 23 var jag i full gång hela dagen. jag lagade mat, slog in paket, sprang ärenden på stan, städade hela huset osv... ja ni förstår. jag blev klar med allt precis lagom till uppesittarkvällen. då åt jag och min familj julmat och myste framför tven. jag vann till och med på min bingolott. det är första gången jag vinner något på en lott, så jag var patetiskt lycklig haha..

22 DECEMBER


ÄLSKAR ER


kvällen igår var riktigt lyckad!! vi spelade julklappsspelet hos hanna och jag fick med mig ett par jättefina örhängen hem. de kanske kommer upp i något inlägg framöver. resten av kvällen förfestade vi och dansade runt i fiskestugan på black tie christmas party. jag hade hur kul som helst! imorse tog sig alla till skolan (förutom elise) och hade en liten julavslutning. haha. jävel vad trött jag är nu. NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV.

I VÄNTAN PÅ ELISE


jag sitter just nu i köket och målar naglarna i guld inför kvällens festligheter. imorgon bitti klockan 10 är mitt liv riktigt bra igen. då har vi slutat skolan för i år! hur skönt som helst

VÅR FINA JULGRAN


JULKLAPPSSPEL


förbereder lite inför julklappsspelet med mina favorittjejer imorgon. jag städade iordning i mitt rum nyss, så i bakgrunden ser ni hur fint jag har bäddat min säng haha. nu ska jag och min familj snart klä granen :) puss

JULKLAPPAR



jag har fyllt två påsar från pub med de julklappar som jag har köpt. ikväll ska jag placera dem under granen tillsammans med alla andra julklappar från min familj. åh det kommer att bli så mysigt. jag är redo för jul nu!

OLSSON & GERTHEL


MORGONPROMENAD MED MAMMA


rubriken säger det mesta. jag hade på mig mina favoritlångkalsonger från svea. nu ska jag göra gröt och kolla på julkalendern innan jag ska till skolan. åh, jag är inte på humör..

DESIGN

som ni ser så har jag precis ändrat header. jag funderar på att ändra lite mer nu så det kanske ändras lite småsaker här och där. därför får det se ut som det gör nu och resten av kvällen. jag ska inte ens sträva efter att bli nöjd, för det blir jag aldrig ändå haha. jag körde ett kort pass på onyx innan. jag behöver verkligen lov nu.. ha en bra kväll!

HUND I FÅTÖLJ



både jag och mamma var lite trötta på de vanliga kulorna och dekorationerna som vi tidigare klätt granen med, så för ett tag sen var vi och köpte lite nytt. vi ska pimpa granen så att den blir lite tuffare i år. de två dekorationerna på bilden är lite av det som kommer att smycka vår fina gran i år. vi ska klä den på tisdag kväll och jag längtar så jag spricker! det kommer att bli hur tufft som helst. promise.

BANK IN FORM OF A PIG


jag mådde riktigt illa imorse så jag gick bara till skolan för att skriva matteprovet, så nu är jag hemma igen. provet gick ganska bra och det var det absolut sista för den här terminen. nu vet jag inte vad jag ska göra. utan allt plugg så blir man nästan lite rastlös, men jag älskar det. jag älskar också grisen på bilden, haha så ball.

JOHNNY BULLS


här är två bilder på skorna som jag köpte förra veckan. ett par mycket omtyckta johnny bulls. det blev förövrigt ett ganska kort träningspass imorse eftersom jag har lite känningar i halsen, men det gick bra ändå. jag känner på mig redan nu att det här kommer bli en riktigt tråkig söndag. jag är ensam hemma och har matteprov imorgon.

FJÄRDE ADVENT


så perfekt med lite snö till den fjärde advent. nu är det bara 3 skoldagar kvar och 6 dagar kvar till julafton. nu ska jag och min familj tända det fjärde ljuset och äta risgrynsgröt till frukost. sen ska jag ner och träna, trots att jag har ont i halsen..

MOA&JAG


det blev en lugn kväll med moset. vi kollade på film i källaren och åt clementin. jag sov bara två timmar inatt så jag är helt slut nu. i mitt huvud finns bara ett alternativ just nu och det är att sova, så det ska jag göra. godnatt på er.

17-12-2011


igårkväll bakade jag ut en hel deg till, så nu kan vi räkna till det femte pepparkaksbaket för mig i år! haha men nu var det också det sista. jag dekorerade några lite fult också som ni ser på andra bilden. jag och johnny gick och la oss halv fem imorse och jag har redan varit vaken i två timmar så jag är sjukt trött nu. senare idag ska jag träna och sen ska jag spendera hela min kväll med min bästa moa ♥

HOS MORMOR OCH MORFAR


här är lite få bilder från vår pysselkväll. vi åt julmat, spelade julklappsspel och julpysslade. det var riktigt mysigt faktiskt. jag har tyvärr nästan inga bilder på julpysslet men jag och andrea gjorde smällkarameller till var och en som ska komma hit på julafton. jag gjorde även en clementin med nejlikor i som står i mitt rum och luktar gott just nu. det hör ju bara julen till. på den sista bilden ser ni lite "fulpyssel" haha det var lite roligt ändå.

MER PYSSEL


vi avslutade skoldagen med lite julpyssel på spanskan haha. nu ska jag slänga upp lite bilder ifrån igårkväll och sedan ska jag göra en pepparkaksdeg som jag och johnny ska baka ut ikväll :)

10.18



TINGSHOLMS MYSDAG





här bjuds det på godis, glögg, julmust, pepparkakor och lite allt möjligt. jag funderar på att baka pepparkakor i helgen. haha lisa är hetsig

16 DECEMBER


idag är det mysdag och onepiecen är på. jag slänger upp lite biler ifrån igår i nästa inlägg eller någonting sånt. hoppas ni får en bra fredag!!

15 DECEMBER



jag förstår inte varför jag trodde att detta aldrig skulle hända mig.. nu måste jag komma på andra tankar, så jag och andrea ska upp till simhallen strax. efter det ska vi åka direkt till mormor med idah. vi ska äta julmat och julpyssla, så det blir nog en bra kväll. imorgon är det mysdag i skolan med. jävla mobiljävel.

CHARM


jag och mamma slog in ett paket till morfar precis. istället för att använda julklappspapper så slog vi in det i en ritning av ett modellflygplan. det blir lite personligare och roligare så haha

14 DECEMBER



här är en liten sneakpeak på de nya skorna jag fick med mig hem idag.

NYA SKOR


nu är jag och mamma hemma från jönköping. jag har precis slått in de sista julklapparna så nu kan jag äntligen pusta ut lite. det känns så skönt att slippa stressa de sista dagarna innan julafton. jag fick med mig ett par skor hem också! de kanske kommer upp i något inlägg framöver. jag är jättenöjd!

MUMMA


just nu sitter jag och äter min sista, fula men goda pepparkaka. jag ska lätt baka fler i helgen. nu ska jag upp till sim och sport och ha idrott. ORKAR INTE. jag skulle så mycket hellre lägga mig i soffan och äta pepparkakor.

DANIEL WELLINGTON


ett litet julklappstips till er som inte redan köpt klart alla era julklappar. hemsidan hittar ni här. jag och mamma ska till jönköping senare idag vilket blir min sista chans att fixa klart alla julklappar!! det är bara 10 dagar kvar till julafton idag. jag tycker att tiden har gått lite för fort. jag hade mer julkänsla i oktober än vad jag har nu.. jävla väder.

11.37


13 DECEMBER


träningen idag gick bra och jag testade lite nya övningar som jag ska köra framöver. nu sitter jag här och äter en lussebulle. det är ju trots allt lucia idag. ha en fortsatt bra tisdag!

BELLY/BUM/BACK


jag ska äntligen få börja träna lite igen efter att ha varit sjuk i 4-5 veckor? ibland kan jag undra vad gud vill mig.... jag ska i vilket fall som helst ner till onyx om en kvart där jag och lisa ska köra vårat vanliga pass, vilket jag inte kommer att orka efter alla dessa veckor som har tillbringats i sängen haha, jag är så klen just nu

SUPERSIZE VS SUPERSKINNY


jag är inte så deppig som det ser ut på bilden, jag är bara så sjukligt trött. så nu ligger jag i soffan och överväger om jag ska tillbringa min kväll med moa eller inte. det hade varit riktigt mysigt, men jag är som sagt en riktigt slö brudis idag. så vi får se om jag drar mig dit ikväll eller inte. jag har iallafall på mig en onepiece nu vilket gör mig lite gladare :) den ska jag nog ha på mig på fredag då vi har mysdag i skolan

12-12-2011




jag och lisen har precis varit ute på en promenad med ebbe och sitter nu i skolan och ska ha historia. det är så skönt att inte ha så mycket att plugga på nu. så idag ska jag ta det riktigt lugnt och kanske göra lite marsipanfigurer haha. hejs

TINGSHOLMS LUCIATÅG


UPDATE


uppdaterade min iphone nyss och det känns väldigt skönt att inte ha så mycket kvar på den efter att ha rensat lite. fräscht fräscht fräscht.

PEPPARKAKSBOLLAR


jag och moa tryckte i oss det mesta igår! allt ifrån vita pepparkaksbollar till kladdkaka till chili con carne. men jag måste bara säga att de här vita pepparkaksbollarna ifrån nadjas kitchen var hur goda som helst. jag ska lätt baka dem och bjuda på när släkten kommer hit på julafton. det är den perfekta efterrätten tycker jag. receptet hittar ni här :)

NOT MY KNITTED SWEATER


idag ska jag ha en riktigt mysig söndag istället för en tråkig typisk söndag då man bara går runt och gör ingenting. så jag startade dagen med att ta på mig pappas tröja som är hur go som helst (ni ser den på bilden) hihi. sen åkte jag, andrea och pappa ner till stan och köpte en tjock julgran! så nu ska jag äta tacos, plugga ytterst lite lite lite och sen kanske jag ska göra marsipanfigurer eller något annat kul. BAAAM ha en bra söndag :)

TJENA


vi bakar kladdkaka och har det bra. jag ska ta ut den ur ugnen nu, kram på eeer

GYLLENE UTTERN

glögg och pepparkakor med ädelostkräm innan julbordet
första förrätten
andra efterrätten

10-12-2011


nu ska jag och min fina familj på julbord på gyllene uttern. som jag har längtat efter årets första julmat! vi hörs ikväll. ha en fin lördag

LÖRDAG OCH JULBORD


HÄR KAN MAN VA



TJA



sitter i biblioteket och bajsar på det äckliga vädret. jag vill hem nu nu nu

KOLLAR JULKALENDERN


jag har bara sovit tre timmar inatt, så tack och lov att det är fredag idag. när jag har slutat skolan senare idag så ska jag och johnny julshoppa i borås eller jönköping. sen blir det en lugn kväll eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon! nu vet ni vad som händer. ha en bra fredag!

TJUVARNAS JUL


äntligen en julkalender som är värd att följa. jag ska ta en promenad nu så att jag är hemma i god tid innan avsnitt 8 börjar

GIRL WOMAN BOOST


GLÖGGBOLLAR


nu är jag klar med mina glöggbollar också, vilket bara var vanliga negerbollar med glögg i typ haha inte så imponerande. jag har spillt ut havregryn över hela köksbänken och golvet, så nu måste jag städa!! tjing

INSTAGRAM


här är lite bilder från instagram under den tid jag inte bloggade. om ni vill följa mig där så heter jag "elinohlsson"

8 DECEMBER


idag hade jag bara en lektion (trodde jag) så jag var i skolan och vände imorse när jag fick reda på att den också var inställd. så jag gick ner till ica för att handla och kämpade mig sedan upp för ulricehamns branta och halkiga backar med två kassar. så jag har bakat julgodis sedan klockan 10 imorse. jag har gjort en magisk smörkola som inte fastnar i tänderna, toblerone som inte smakade toblerone men såg ut som bajs och rocky roads med och utan nötter. jag är så stolt över mina rocky roads, därför ser ni flest bilder på dom. jävlar vad goda dom var. receptet hittar ni här. nu ska jag göra glöggbollar! haha

TILLBAKS


nu är jag tillbaks igen! hoppas att ni har saknat mig lite iallafall? jag sitter just nu i soffan och lyssnar på julmusik. ni anar inte hur mycket jag har stökat runt i köket idag haha, tänkte slänga upp lite bilder i nästa inlägg så att ni får se vad jag har gjort!

RSS 2.0