VARBERG


jag och alice fortsatte att vara lika spontana och tog en tripp till varberg och sov i adams stuga. dino var där också. vi skulle ha stannat där i en natt men vi trivdes så bra att vi stannade i två nätter. och gud vad vi njöt, riktig avkoppling. kändes som att bo i ett slott, vilket vi i princip också gjorde..

FEST I FALKENBERG


FALKENBERG


HEMMA IGEN

haft den roligaste och mest spontana helgen i hela mitt liv. får inte gå på några veckor nu, men det är så jävla värt!! slänger upp lite dåliga bilder i nästa inlägg


FALKENBERG


drar till falkenberg nu. johanna elise och alice åker med i bilen också, fett med ös heheh. nu ska vi festa

TORSDAGSKVÄLL

igår skjutsade kasper mig och elise till borås. vi skulle kolla på maggio men det regnade och var paraplyer som ett tak över oss så vi såg ingenting, så vi spenderade våran kväll på espresso house och drack mocha latte med lite av veronicas musik i bakgrunden. fan vad livet rullar på. nu ska jag packa, sen är det FEST.

GO BRUD

love 2 u :)

HOS CHRIS

spenderade min kväll hos chris med dino, robin, elise, alice och felicia. vi kollade på två roliga skräckfilmer, gjorde nattmat, jagade en katt, lekte lite vid datan och hade kul hehehe

EEEEY

bloggar ifrån krilles place. dino har damp. robin är dryg. krille är frustrerad. alice är depp. felicia är stum. elise är ful. jag är glad. nu drar vi.

LIVING OUT OUR DREAMS


DEN LILLA NYA

jag och johnny åkte och hämtade en kattunge i borås igår, 8 veckor gammal och hur mysig och fjunig som helst. perfekt. jag vill också ha en.

CHILL

jakob skäms, jag finns


RÖD GRÖN ELLER BLÅ?

nu är jag såhääääär nära på att beställa en, men jag vet inte vilken. HJÄLP MIG. vilken är snyggast??


MOT MALMÖ

nu har jag packat väskan, bakat bröd och åkt en totalt onödig sväng till borås med andrea. klockan sex ska jag köra familjen ner till malmö för att fira pappa i några dagar. ser fram emot att göra någonting efter att ha legat i sängen i en hel vecka.. och ååå vad jag älskar vitt nagellack.




FAN

mitt sommarlov är typ förstört, och inte på tal om min resa till italien om två veckor. får inte ens gå föräns om fem veckor, GÅ! har redan hoppat på kryckor i en vecka med. ÅH JÄVLA PISS. är så ledsen att jag vill gå och dö. jävla tå. fml.

INGEN BLOGGLUST

ledsen för den dåliga uppdateringen. jag har varit i skrea över midsommar, kollat på konfirmation, firat pappa i ryfors med en oslagbar fyra rättersmiddag, fått en spricka i tån och varit sjuk. hoppar runt här på kryckor vilket betyder att jag nästan inte gör någonting, därav har jag inte så mycket att skriva. nu vet ni hur det ligger till. här kommer en mycket kort sammanfattning på de senaste 2 veckorna.

körde ner till falkenberg.

hyrde en badstuga i skrea med min goa vän moa.
var... mindre normala.
hade fest på midsommar.
ramlade och slog mig lite.
vi var inte ensamma om att dra en go pizza på midsommardagen.
körde en favorit i repris med alice i borås.
solade på sjögunnarsbo.
köpte godis med elise och alice och åkte till klipporna.
använde hjäm ifall jag skulle ramla med kryckorna.
åt en god efterrätt i ryfors för att fira pappas födelsedag med släkten.



TURN THE WORLD UPSIDE DOWN



RSS 2.0