VINTERTID

jag älskar känslan av att ställa om klockan till vintertid! jag älskar också de här två berlockerna från thomas sabo. jag hade ett e innan och just nu har jag en svart converse i mitt armband och det börjar bli lite uttjatat. jag kanske ska önska mig någon ny berlock i julklapp hehe alltid bra att veta lite saker som man skulle vilja ha nu till jul

SNYGGT


jag älskar kudden med silvriga paljetter på. så ball. de här grejerna är från hm winter bohemian

MUSTANG I USA


lite lagom avundsjuk på den här tjejen... när kommer du hem?

UNIVERSEUM


jag och johnny har haft en mysig heldag i göteborg. nu ska vi laga tacos.

WATER FOR ELEPHANTS


äntligen en film som inte gjorde mig besviken

HALLOWEEN


idag klär de flesta ut sig i skolan för att vinna lite fina priser. i min klass klär vi ut oss till döda och vampyrer som ni ser på bilden. så tråkigt att jag inte har möjligheten till att vara med. jävla magsjuka.

MIN MORGON


så här ser min morgon ut. jag har fortfarande inte gått upp, så jag bloggar ifrån sängen nu. jag har fått en slags magsjuka så mat är min värsta fiende för tillfället. mår riktigt dåligt av att äta men jag fick i mig en kopp te och en riskaka innan. vet inte ens om det var värt det, mår kasst nu.

FREDAG


jag har en ljusslinga under min säng. det är så mysigt att vakna till på morgonen då det fortfarande är mörkt ute. ååh vilken julkänsla

GODNATT


SPONTANT


nu har jag åter igen tre hål i vänstra örat och ett i det högra. jag tog hålet på exakt samma ställe som det andra växte igen och det misstaget ska jag inte göra om! jag slutade för en timme sen på grund av 3 inställda lektioner, hur skönt som helst. dock jävligt avundsjuk på moa som åker till usa idag..

VÄRLDENS GODASTE


jag är inte i skolan idag heller. så imorse bakade jag bröd. jag vet att det ser äckligt ut men det är världens godaste bröd. så nu ska jag ta en kopp te och en nybakt och fortfarande lite varm brödbulle hehe. aaasgott.


nu kan du vandra på ängar
med klöver och timotej
nattviol, näva och förgätmigej
nu kan du odla i lugn och ro
dina kära växter och se dem gro
må du skörda din sådd
av blommor och grönska
det vill vi helst av allt dig önska, greta ♥

2 MÅNADER


det här kan vara världens sötaste pepparkakshus haha. jag har precis suttit och kollat på massa recept till julgodis. gud vad gott det ser ut med knäck, cornflakeschoklad, fudge, wienernougat osv.. åh. idag har jag i princip bara bloggat om julen haha. jag fick en liten kick idag när jag fick veta att det faktiskt bara är två månader kvar till julafton! och lite mer än en månad kvar tills första advent. hur mysigt som helst.

NEWKID


just nu lyssnar jag på den här

INSPIRATION


jag totalt älskar den här bilden! blir helt galen. jag tog den ifrån mosets blogg som ni hittar här. hehe hoppas att det är lugnt. jag och moset ska ha världens mysigaste julbak tillsammans i december då vi kollar på gamla julkalendrar, spelar julmusik och bakar massa gott. åh vad jag längtar. nu ska jag göra en lista med julmusik på spotify, utan att lyssna på dem såklart. jag lägger upp den på bloggen här om ett tag!

LÄNGTAR

när jag kommer hem sen så ska jag tanka ner lite julfilmer men jag ska absolut inte titta på dem än! jag tycker att man bör vänta tills december eller möjligtvis sent i november med julmusik, julfilmer, pepparkaksbak osv. annars blir det inte speciellt när det väl är dags. här är lite länkar till filmer från tankafetast.

polarexpressen
pelle svanslös
grinchen - julen är stulen
ensam hemma
mysteriet på greveholm
håkan bråkan


JULKALENDERN 2011

årets julkalender heter "tjuvarnas jul" och utspelar sig på 1900-talet. den handlar om tjuvligan klappnapparna som ska stjäla varuhusets pengar. kurre är stadens vassaste ficktjuv och på julaftons morgon blir han oväntat förälder till sin okända dotter. hur ska det nu gå att vara förälder och samtidigt medverka i tjuvligans verksamhet.

det här hittade jag om årets julkalender. jag tycker att de sista julkalendrarna har varit ganska dåliga faktiskt så jag hoppas att den här kanske kan vara något som iallafall är lite värt att titta på. jag tycker att det är så mysigt att sitta och äta frukost på morgonen i december med julkalendern på samtidigt. kommer ni inte ihåg hur bra julkalendrar det var förr. julens hjältar, när karusellerna sover, ronny och julia, dieselråttor och sjömansmöss, mysteriet på greveholm.. jag har också sett att mysteriet på greveholm 2 blir julkalendern 1012




VILL HA


den här har jag köpt och lämnat tillbaks en gång för att jag ångrade mig. men nu vill jag verkligen ha den! jag ska lätt önska mig den i julklapp. imorse åkte jag ner till onyx och tränade och nu har jag varit ute och gått marbäcksrundan med hela familjen. typisk söndag. nu ska jag plugga lite.

MINGS PALACE

jag har spenderat min kväll tillsammans med de här tjejerna för att fira hanna. hon fyllde år i mars haha, bättre sent än aldrig. det var riktigt mysigt!!

ONEPIECE

jag vet inte vilken utav de här jag ska köpa, vilken är snyggast? hjälp

ONYX

just nu sitter jag insnurrad i en filt och dricker te med ett tänt ljus. jag älskar att vara vaken såhär tidigt på morgonen ibland, nu när det är så mörkt ute. jag ska ner och träna med lisa nu. jag tränade mage igår så det får bli ett konditionspass för min del idag istället!

IGÅR


I SKOLAN



äntligen fredag. nu har jag två lektioner kvar. idag ska jag fota idah när hon rider och kanske till och med rida själv!! jag är helt livrädd hehe.

NYA LÖPARSKOR


idag efter idrotten åkte jag ner till onyx och körde ett litet konditionspass. jag invigde mina nya löparskor som jag köpte igår. jag fick testa vilka skor som passade mina fötter för att jag ska kunna springa mycket vilket jag gör. så det här ska nog bli bra. och dom är snygga med! så nu har jag köpt träningstights och sportbh från hm och nya löparskor. min motivation till träning bara ökar hehe så jag tog en promenad nyss. så skönt att powerwalka lite på kvällen. nu ska jag kolla på bonde söker fru och dricka nyponte. jag har längtat hela dagen efter att få dricka det!

06.42

just nu ligger jag i sängen och dricker te med tända ljus. huset är helt knäpptyst. jag njuter verkligen av hur mysigt det här är. jag slänger bort min sovmorgon på gymmet idag. så nu måste jag byta om och åka ner och träna innan skolan börjar!! ha en bra dag :)


NYPON



ORKESLÖS

det blir inte stan idag ändå. både jag och lisa är helt slut. nu ska jag hem.


NYA FAVORITEN



jag har ingen blogglust alls så det har varit lite dåligt med inlägg. min helg har varit lugn och jag har försökt komma igång med träningen lite igen. i söndags gick jag 1,3 mil och sprang den sista biten. jag är fortfarande inte helt frisk så jag är lite rädd för att börja träna för tidigt. det gick ju som det gick sist. just nu sitter jag i skolan och äter läkerol classis, den nya favoriten. idag ska jag och lisa ner till team sportia. jag vill ha likadana skor som henne. fan vad balla dom ääär

FREDAG


ingen skola för mig idag heller. jag saknar träningen så mycket!! jag bara måste bli frisk nu

BE VIGILANT


here i am. struggling to prove that i can manage on my own.

OPI


när jag målade naglarna innan så använde jag ett bieget nagellack från OPI. om en stund så ska jag måla top coat över det. många tycker att OPI inte är värt pengarna men det tycker jag. det håller så mycket bättre. dessutom så älskar jag det nagellacket som jag precis har målat på nu. det är nästan genomskinligt och passar till allt.

ALLT VAR SVÄVANDE

jag längtar redan nu tills jag får krypa ner i de nytvättade lakanen i sängen. så gosit. kuddarna har jag fått utav johnny och dom gör sig så fint emot den bruna väggen. jag älskar dom.

KLADDKAKA


kände att jag var värd lite kladdkaka efter att ha städat och rensat så fint i mitt rum. jag har slängt massa saker, damsugit, dammat och bytt lakan i sängen. mamma bakade kladdkakan igår och hon hällde i lite mörk choklad vilket jag egentligen inte gillar så mycket, men den är hur god som helst med lite salt på.

INGEN STRÖM

jag är hemma ifrån skolan idag också. men just nu är det så jävla surt för att jag inte kan göra någonting. vi har en kille hemma som ska installera larm här och han har brutit strömmen och den ska vara av ett tag. så jag kan inte sitta vid datan, inte vid min bärbara heller eftersom jag behöver ladda den, jag kan inte kolla på tv eller film, jag kan inte plugga eftersom jag inte har tillgång till dator. jag kan inte ens tända lampan i mitt rum så jag sitter här i mörkret och målar naglarna. känner mig helt handikappad utan ström. jag höll på med ett blogginlägg när strömmen bröts innan så jag skriver ifrån mobilen nu istället så nu får ni ingen bild i inlägget heller. wehey lml. bloggar sen när strömmen är igång igen! puss


SNYGG



GINA TRICOT



jag tycker att den här väskan ifrån gina tricot är lite tuff och att jackan är så mysig. bollarna på den gör hela jackan!

GRATTIS ALICE


BAR PREGO

idag var jag på bar prego för första gången faktiskt och det var hur mysigt som helst. jag elise och anna satt där och pratade i 2 timmar. jag drack en kopp med chai te, inte så förvånande kanske haha. hur perfekt som helst för en vardagskväll som denna. det här lär inte vara sista gången som jag spenderar en kväll på bar prego med ett så fint sällskap. puss på er

SNYGGT




här är lite snygga saker som jag inte skulle tacka nej till. de är från hm allihopa. jag hittade lite bikinis med, jag gillar den här och den här mest. men jag behöver inte någon bikini för tillfället eftersom nästa resa blir sälen. förövrigt så mår jag lite bättre än vad jag gjorde innan idag. nu vet ni hur läget är. ha en bra kväll! godnatt

VIKTÅR


just nu sitter jag i biblioteket med viktor rebecka och lisa och har historia. näst sista lektionen. sen ska jag hem och vila. jag har verkligen feber.

FEBER


ligger borta vid tven och kollar på ensam mamma söker. lite sådär lagom depp. just nu har jag riktigt jobbig feber, är varm och heeeelt förvirrad. hemtelefonen ringde nyss och jag svarar "hallå vem är det?" vilket inte var alls meningen egentligen. nu ska jag hämta en riskaka och en kopp te. är så trött och illamående. jag vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte.. så jobbigt att skjuta upp prov och redovisningar

ONYX


min lördag och min söndag ser ungerfär likadana ut. träningpass på morgonen och kalas på eftermiddagen. igår fyllde min farfar år och idag fyller min morfar år. jag är fortfarande sjuk och just nu har jag ont i halsen. nu låter det som att jag alltid är sjuk, men det är så att jag aldrig blir frisk just för att jag tränar hela tiden, hehe kan inte låta bli.

TIPS


det här åt jag idag och det ska jag äta ikväll också. jag stekte zuchini, lök och tomat i ganska mycket olivolja och saltade och pepprade. det är så mycket godare än vad man kan tro. jag gillar inte ens stekt tomat egentligen men den här blandningen var verkligen perfekt.

09.33


jag vill så gärna ha ett par långa pyamasbyxor, speciellt de rosa med blommor på. så fina!

idag hade jag uppsatsskrivning mellan 8-12 men jag var klar med renskrivningen och allt redan klockan 9 så nu sitter jag hemma. jag ska äta något litet nu, sen ska jag sticka ner till gymmet med lisa. jag har feber men jag älskar att träna så mycket så jag kan verkligen inte låta bli. jag ska göra det bästa jag kan.

TORSDAG

idag var jag och johnny på lager. jag hittade den här västen som är så sjukt snygg. jag köpte den inte idag, så om jag ångrar mig så ska jag tillbaks dit redan imorgon. den fanns bara i medium och large men m funkade ganska bra. här är två dåliga bilder på den

INGEN TRÄNING

mobilbloggar ifrån sängen just nu. min feber stiger och jag fryser så otroligt mycket! gud så plågsamt. ingen träning för mig på ett tag nu och det suger verkligen. det blev ingen springtur med mamma idag och förmodligen inte gymmet imorgon heller. jag hatar att bara ligga hemma och vila ibland. nu ska jag läsa veckorevyn, puss och godnatt


DEPRIMERANDE HÖST

åååh hösten gör mig så deprimerad, tappar min motivation till allt just nu. jag vill bara ha vinter för tillfället. baka julgodis, tända ljus överallt, julhandla, mysa ner sig i ett täcke med en kopp varm choklad och allt sånt där härligt.

ONEPIECE



jag fastnar mest för de som är enkla och rena. jag tycker nog faktiskt att det är tuffast så trots att de med färg kan vara väldigt snygga också. är så sugen på den i mitten, eller kanske den till höger. eller varför inte alla. det hade varit mer än perfekt att ha i vinter

SJUK


sitter här och myser i en "onepiece" som då inte är äkta och den är inte heller min tyvärr. jag funderar verkligen på om jag ska köpa en riktig onepiece nu till vintern. dom var så mycket mysigare än vad jag trodde. kanske lägger upp några fina i nästa inlägg. nu ska jag försöka börja plugga lite på spanskan, jag har prov imorgon och hade glömt av det totalt. usch. nu vill jag bara ha helg så att jag får vila upp mig.

04.23

jag kan verkligen inte sova..


WORLD SPINS MADLY ON

ovanligt att jag sitter och kladdar på mig själv såhär.. jag målade fåglarna precis. tråkigt nog försvinner dom när jag ska duscha nästa gång och det är imorgon bitti

1,3 MIL

det blev inte 7 km för mig idag. jag var inte trött när jag var i mål så utan att stanna så rundade jag bara parkeringen och sprang ett varv till. konstigt nog så var jag inte så trött efter 1,3 mil heller. jag hade nog klarat 2 mil idag utan problem. jag vet inte riktigt vad det är med mig nu, men hur som helst så är jag väldigt nöjd över den motivation som jag har till träning och annat.
motivation är något som inte alla har från början, många måste bygga upp den med tiden. här är lite träningstips.
  • sätt upp mål i din träning och fullfölj dem
  • sätt upp mål för vad du vill uppnå
  • för dig som ska börja träna så räcker det med några gånger i veckan. många gör felet att de tränar varje dag och när det har gått några få veckor så lägger de ner träningen för att det inte gav några resultat
  • ha tålamod. resultaten syns inte direkt
  • skaffa en kompis att träna med. det blir mycket roligare när man t.ex. gymmar. jag föredrar däremot att springa själv för att jag lätt kan bli lite stressad annars. men det här är olika från person till person
  • ät både före och direkt efter träning
  • planera upp ungefär vilka dagar du ska träna på, regelbunden träning är det bästa
torsdagskvällen i somras

LEDIG

tacka gud för att det inte är någon skola idag för det hade jag aldrig orkat med. nu ska jag ut och springa, 7 km som vanligt.

LABELS AND LOVE

den här filmen får göra min söndagskväll. den börjar på fyran när som helst. jag mår inte så bra idag och jag har inte gjort någonting annat än att ha legat i sängen hela dagen. nu ska jag lägga undan datorn och kolla på sex and the city. jag tröttnar aldrig. puss och godnatt

20.42

it's hard to see someone so happy as you are

20111002

at every occasion I'll be ready for the funeral
every occasion, once more, it's called the funeral
every occasion, know I'm ready for the funeral
at every occasion, oh, one billion day funeral
Every occasion, know I'm ready for the funeral
At every occasion, oh, one billion day At every occasion I'll be ready for the funeral
Every occasion, once more, it's called the funeral
Every occasion, know I'm ready for the funeral
At every occasion, oh, one billion day funeral

15.12


MÖSA

jag halkade i bajs precis hahaha


RSS 2.0