FLER BILDER IFRÅN MÅNDAGS


LITE BILDER IFRÅN DAGEN

imorse bjöd vår lärare oss på glass vid bryggan. vädret har varit riktigt bra idag idag!! jag och anna gick hem och solade efter skolan, men det var tråkigt så vi hängde med andrea på en lång tur med bilen och dunkade lite go musik, livet eee nice.


INTE LÅNGT KVAR

idag: skola
imorgon: skola
tosdag: lediga
fredag: lediga
lördag: lediga
söndag: lediga
måndag: lediga
tisdag: vandring
onsdag: spex
torsdag: slutar tidigt, spex i aulan, avslutningsmiddag
fredag: skolavslutning
.

KLASSRESA 9E OCH 9F

den här veckan kunde inte ha börjat bättre. klockan 6 imorse åkte vi med bussen ifrån skolan. vi var på några olika ställen i varberg och göteborg. kvällen avslutade jag på liseberg med anna, adam, axel och olle! riktigt bra dag!! har inte haft såhär kul på länge. här kommer lite mobil bilder, men det kan hända att jag gör ett inlägg imorgon med bilder ifrån systemkamera också.


MORS DAG

vid elva imorse cyklade jag och familjen ner till farmor och farfar för att fika lite. sedan kom idah och ingela med sina cyklar och vi fortsatte cykla till tvärred för att äta middag hos mormor och morfar. kan erkänna att jag faktiskt klagade lite på den jobbiga motvinden som vi hade hela vägen, så jag åkte bil hem med andreas och idah, så mycket bättre.


MOA SALO

herreguuuud. är jag helt lost eller är jag helt lost? har totalt glömt av att moa åker utomlands idag!! nu är det så att jag har lovat henne att gästblogga på hennes blogg som ni kan se här så därför kanske jag uppdaterar dåligt på min egen. vi får se hur det blir. vi ska till mormor ganska snart så nu har jag bråttom. skriver senare.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


JAG ÄR MEDVETEN

det kanske börjar gå över gränsen, men fan vad bra du är.
.

VERONICA, DU KAN

jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

snälla bli min igen
låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig få kvar, ja, låt det va

du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän?

knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
letar efter nåt att säga som kan ändra allt
något mer än det jag redan sagt

snälla bli min igen
låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig få kvar, låt det va

JAG BEHÖVER DET HÄR

tid är fantastiskt. snälla ge mig lite tid, lite mer. jag kan behöva det. det återstår att se, låt tiden utvisa vad som kommer att hända. behövde skriva lite, men nu finner jag inga mer ord.

10.22

två jättedåliga bilder från en jättebra kväll. vi var hos hanna nästan hela kvällen och natten. jag kom hem kvart över 5 imorse så jag vet inte varför jag ens är vaken just nu. men tack för igår!


STUDENTEN 2011

här är lite bilder sen igår. jag och moa åkte med hem till johnny och firade honom en stund, grattis igen! sedan åkte vi in till stan för att "fixa" oss för fest.. haha
.

11.37

hade riktat in mig på shortsväder, men just nu öser det ner ute, så det blev inte som planerat. inviger min nya jeansjacka tillsammans med min nya väska från monki istället.
.

JOHNNY 27 MAJ 2011

min moster har gjort ett halsband som jag ska ge bort i studentpresent till min pojkvän. jag ville ha någonting som är lite personligt och jag tror jag lyckades med det ganska bra, dessutom tycker jag att det är väldigt fint.
.

MMM..

Urban Clutch


ONE TREE HILL

rubriken och bilderna säger det mesta. nu ska jag och moset mysa. måste också skriva att jag verkligen ääälskar jordgubbar.
.

TILLBAKS

jag var lite lätt uttråkad imorse och fick för mig att göra någonting, så jag gjorde en blogg, igen. tråkigt, jag vet. sitter här med moa nu. och vi ska tydligen till borås (?) fan vad surt. designen är tillfällig så jag fixar den, eeehm någon annan gång.


RSS 2.0