BRACELET

 
igår köpte jag det neongröna armbandet, älskar färgen!

MITT NYA RUM

 
vitt, vitt, vitt. i princip allting är vitt. inredningen i garderoberna är till och med vit. jag är hur nöjd som helst. det blir inte helt fel att somna här inne ikväll. nu ska jag kolla klart på project x, om jag inte somnar som vanligt.
klänningen på den sista bilden köpte jag idag, från heléns hus.

ITALIEN PÅ FREDAG

 
igår åt jag, anna och elise kvällsmat på bar prego och idag har jag och moa haft myskväll. det känns så himla tråkigt att jag inte hinner träffa fler kompisar innan jag åker. jag och moa hade annars en riktigt mysig kväll ihop. hon är världsbäst.
tidigare idag var mormor, morfar, ingela, bernard, annie och idah här på besök. jag har varit barnvakt åt annie hela dagen. den söta lilla skiten.

ENOUGH


ANNIE

 
nu är jag barnvakt till världens sötaste kusin. imorse var vi ute och gick en långpromenad och annie sov hela vägen. duktiga lilla tjejen.

FYRA TRUDELUTTAR AV WIKTORIA

 
klippet är från vår kväll på klipporna i torsdags.

TILLFÄLLIGT

 
här har vi mitt provisoriska sovrum, i vardagsrummet. imorgon ska vi måla golvet ytterligare en gång och fixa till garderobsdörrarna. jag flyttar in framåt onsdag igen. helt otroligt hur mycket skillnad lite vit färg kan göra.
imorgon ska jag vara barnvakt till lillkusinen! godnatt.

SVAR

 
tröjan är köpt på gant på herravdelningen. den finns i mörkblått också.

MÅLA OM

nu ska hela mitt rum bli vitt! garderober, väggar, golv, ALLT...

GODNATT


KNIPPLA FREDAG

 
midsommarafton. vi gick upp på morgonen för att plocka blommor till våra kransar som vi sedan satt och gjorde på altanen i det fina vädret. tyvärr höll det inte i så länge, resten av dagen bestod av regn. ändå dansade vi runt midsommarstången och hann med att äta den traditionella jordgubbstårtan.

KNIPPLA TORSDAG


i torsdags åkte jag till knippla med wiktoria och hennes pappa. det var så mysigt att komma ut till göteborgs skärgård eftersom jag aldrig har varit där innan. vädret var perfekt så wiktoria tog till och med ett dopp innan vi fiskade krabbor. på kvällen satte vi oss på en klippa för att kolla på solnedgågen medans wiktoria spelade gitarr och sjöng för mig. perfekt kväll!!

NYTT


FIKAPAUS PÅ LAGER


MOT KNIPPLA


MORGONPROMENAD


nu har jag och bernard gått våran lilla morgonpromenad och upptäckt att det är riktigt skönt väder ute. nu måste jag snabba på. det blir lite spontanshopping innan jag åker till knippla. glad midsommar på er allihopa. :)

MYSIG TORSDAG


VÄRLDSBÄST


firar sommarlovet med att sova över med bernard. vi kolla på creep school och oth hela kvällen och en bit in på natten. min älskling och jag.

SUSHI


det bästa med att jobba på pappas företag är att vi äter lunch på restaurang varje dag. idag åt vi på eest, hur gott som helst. lite ändrade planer med, jag ska inte jobba imorgon. istället åker jag upp till knippla med wiktoria och stannar där tills på lördag!

JOBB


dagen efter skolavslutningen började jag jobba på stema i borås. jag har jobbat från 7 på morgonen till 6 på kvällen de flesta dagarna. idag har jag bland annat gjort godispåsar till bregmos och mickar till svt. jag jobbar fram tills midsommar, då börjar mitt sommarlov på riktigt. nu vet ni vart jag håller hus på dagarna.

IPHONE POP LUR


jag fick en fråga om vart jag hade köpt den här iphone pop luren. jag beställde min från olsson & gerthel på nätet. luren finns i gult, rött, grönt och svart. himla skönt när man ska prata länge.

BERNARD


den här lillskiten har jag tagit hand om väldigt mycket det sista. han är det bästa sällskapet som finns!

SA11


i onsdags slutade vi skolan så på tisdags kvällen träffades vår klass i stadsparken för att grilla och dricka lite. vi spelade brännboll mot ek11 och firade att ettan var avklarad. jag gillar verkligen min klass.

KANARIEÖARNA


kamerabilderna ifrån resan i april.

BAL & STUDENT


nu är jag tillbaks igen. under bloggpausen har jag bland annat firat min syster som har tagit studenten. här är lite bilder ifrån det.

RSS 2.0