WEDNESDAY

jag och mamma åkte till mormor för att äta våfflor och mysa lite idag. det var behövligt.


EVERYTHING'LL BE ALRIGHT


SUNDAY MORNING


LUGN LÖRDAG

nu sitter jag och johnny i varsin fåtölj, kollar fotboll, äter polly, dricker kaffe och tar det lugnt. ikväll ska vi bara vara hemma och kolla på apollo 18. jag har köpt en stor godispåse som jag ska äta då. perfa.


ÅRETS FÖRSTA GRILLNING


JÖNKÖPING

fint väder, en bra syster, underbart kaffe och ett nytt linne.


TRÄNA

jag har varit vaken sen klockan fem och legat och väntat på att gymmet ska öppna. nu är det äntligen bara en halvtimme kvar. efter träningen ska jag och min syster till jönköping och sen ska vi grilla. jag ska försöka göra det här till en bra dag trots att jag egentligen inte har ork till någonting alls.


QUARANTA

ikväll har jag och min familj ätit god mat och spelat ett italienskt kortspel. vi har inte spelat klart än för jag har inte varit på topp idag. jag vet att klockan är halv tio och jag vet att det är fredag men nu ska jag gå och lägga mig i sängen för att sova. godnatt på er.



TIPS

det här är enligt mig världens godaste frukost. keso och banan, ibland med lite kanel också. det är gott som godis och mättar riktigt bra!


EFTERMIDDAG

beställningen från h&m får ni se imorgon istället. jag har solat i bikini på altanen och tagit en promenad i skogen idag. det var så skönt. nu ska jag ha myskväll med min familj så jag skriver imorgon istället. ha en bra helg!


ÄNTLIGEN FREDAG

igår fick jag hem ytterligare ett paket från h&m. jag tänkte visa er lite senare när jag kommit hem från skolan. jag och lisen hittade en skön plats i solen där vi satt och pluggade en stund tills lisa blev för varm. så nu sitter vi i biblioteket och fördriver tiden..


VITA DETALJER

i söndags bytte jag knappen på shortsen från en bronsfärgad till en vit och igår målade jag pluttarna vita också. jag är riktigt nöjd och det känns så skönt att äntligen ha ett par shorts i garderoben..


TISDAG

jag gjorde en stor sallad igår när jag kom hem från skolan och den blev så god att jag inte kunde låta bli att göra den idag igen. jag vet att den ser väldigt simpel och tråkig ut men det är ju hur den smakar som spelar roll. jag hade sallad, bladspenat, tomat, champinjoner, fetaost, kyckling, rödlök och citronpeppar i. hur god som helst.
nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. jag gillar inte kaffe egentligen men jag är så trött av olika anledningar så jag har intalat mig själv att koffeinet får mig att må bättre. jag vill inte vänja mig vid att ha mjölk eller socker i kaffet så jag kryddar med lite kanel. det funkar ändå ganska bra.


SHORTS

idag klippte jag av ett par byxor i brist på shorts. jag har blekt dem lite med sandpapper och nu ska jag tvätta dem så att de ser mer slitna ut. sen ska det på lite vita detaljer!


PÅSKÄGGEN

kröp runt på vinden i jakt på lådan med alla påskägg som jag och andrea har fått genom åren. eftersom vi har fått runt tre påskägg var varje år sen vi var små så har vi samlat på oss en del. nostalgi..


VÄRLDENS FINASTE ANNA


GÖTEBORG

i lördags åkte jag, mamma och pappa till göteborg för att kolla på anna som gick NKs vårmodevisning. jag åt världens godaste macka med mozarella, kyckling och pesto på espressohouse och köpte ett rosa linne från monki också. jag behöver lite nytt att packa ner i resväskan. mindre än tre veckor kvar nu!


FIKA MED MIN FINA SYSTER

idag har jag tränat som vanligt, gått i skolan och solat lite på altanen med mamma. men dagens höjdpunkt var teprovningen på bar prego. jag och andrea har precis varit där och röstat på vilket te som vi tycker ska köpas in i deras sortiment. vi satt där en stund, bläddrade i tidningar och åt scones och cupcakes. på första bilden ser ni min blus som jag köpte i göteborg förresten. nu ska jag äta nudlar med räksmak.


LEDIG

jag har verkligen tagit vara på min lediga dag och det känns så skönt. imorse testade jag alla mina bikinis och avgjorde vilka som skulle få hänga med till kanarieöarna och vilka som skulle få stanna hemma i garderoben. sedan åt jag frukost och åkte ner till gymmet för ett löppass och lite annan träning.
resten av dagen har såklart spenderats utomhus i det fina vädret. jag har cyklat på min älskade skeppshultscykel, promenerat över hela stan och letat efter påskgodis. jag hittade tyvärr inget men jag kom hem med en ny barbapappa som nu hänger i mina nycklar. det är bra det också.
nu har jag precis avnjutit en piggelin i solen på altanen. det var ett bra avslut på den här dagen.


TACK ANDREA

andrea kom hem från skottland idag. hon hade köpt lite roliga saker till mig som jag fick när jag kom hem från skolan innan. jag fick bland annat en liten bmw som jag tycker om så mycket. den kan till och med åka framåt! det ni.


BIO

my week with marilyn var inte vad jag hade förväntat mig. speciellt inte slutet. men den var bra så om ni funderar på att se den så tycker jag verkligen att ni ska göra det. jag är sugen på att se en film där den riktiga marilyn monroe spelar nu!


BAR PREGO


"SLUTA SPRID KONYFILMEN"

jag läste precis en text om kony och invisible children. i texten står det att invisible children som ligger bakom filmen inte är en seriös orginisation och att filmen är en bluff. jag läste också att 31% av de pengar som invisible children samlar in går till välgörenhet. men den så kallade välgörenheten är ugandas militär som förföljer och dödar homosexuella. jag tycker verkligen att ni ska läsa det som jag precis läste, för att få se det i två olika vinklar. texten får ni fram om ni klickar här. sen får ni tro precis vad ni vill!
om en stund ska jag ta en fika med elise och anna på bar prego. kvällen avslutas sedan på folkan där vår klass ska kolla på my week with marilyn. go engelskalektion.


FARMOR 80 ÅR

den 18 februari firade vi min farmor på karlssons skafferi. vi åt en god trerätters och avslutade kvällen hemma hos farmor och farfar med tårta. här kommer lite bilder ifrån kvällen, bättre sent än aldrig..


KONY 2012

klicka här


LUNCH


I MITT FÖNSTER, BAKOM MIN GARDIN


SLAPPDAG

jag har legat i soffan varenda minut sen jag kom hem från skolan idag, så trött som jag är. jag känner redan nu att jag inte kommer att vara vaken när top model sverige börjar klockan åtta ikväll. det kanske är dags att börja sova lite bättre på nätterna?
imorse när jag tränade fick jag så ont i knät så nu måste jag ta en liten paus från löpningen vilket är hur tråkigt som helst. musklerna hinner inte byggas upp runt knäna så de är lite överbelastade tror jag. jag gick liksom från att inte träna någonting till att träna 7-8 gånger i veckan. jag ska ta en vilodag imorgon, mot min vilja!! jag får ju röra på mig lite ändå eftersom jag har idrott imorgon men jag nöjer mig egentligen inte med det, så nu är jag inte glad.


TISDAG

igår hade jag bara två lektioner, idag hade jag bara två lektioner och imorgon har jag bara en lektion. på torsdag har vi också bara två lektioner. fredag är den enda skoldagen den här veckan som inte drabbas av inställda lektioner. jag tycker verkligen om mitt schema dessa dagar.
och titta vad jag åt idag när jag kom hem nyss. om jag ska vara helt ärlig så vet jag knappt vad det är själv. någon slags biff med tomat och ost i eller någonting sånt. det är en vegitarisk färdigmat iallafall och det var kanske ingenting för mig. jag håller mig nog till mat som jag lagar själv framöver. det blir bäst så och nejnejnej jag är inte bra på att laga mat. men ändå.


TITTUT

godmorgon. det var ingen dryg vanlig söndag här hemma igår. jag hade så mycket för mig hela dagen så jag hade ingen lust att blogga. jag startade dagen med ett löppass som vanligt, sedan vårstädade jag mitt rum! så härligt att ta in lite nya kuddar och plocka ut det som känns lite tråkigt nu. jag plockade även upp det som jag köpte i göteborg och när jag hängde in det nya i garderoben så fick två andra plagg inte vara kvar längre. jag övningskörde lite igår också, det gick super. sedan pluggade jag och gick och la mig i sängen redan klockan nio. det var behövligt eftersom jag knappt hade sovit sen i fredags.
blablabla. nu ska jag till skolan för två lektioner, sen ska jag hem och äta, träna och sen tillbaks till skolan för att ha naturkunskap. jag vill slippa träna klockan fyra. det är så mycket folk på gymmet då. tacka gud att vi har inställd historia idag.
idag fyller johnnys syster år också. grattis jacqueline!!


GÖTEBORG

jag startade gårdagen med ett löppass på onyx. sedan åkte jag, johnny, mamma och pappa till göteborg för att shoppa. jag hittade lite smått som kanske kommer upp här på bloggen någon gång framöver. vi åt också på en mysig restaurang och jag beställde en jättegod pastarätt med kyckling, champinjoner och gorgonzolasås. kvällen avslutades med melodifestivalen och lite mer gott att äta.

image description


TORSDAG

det kommer att vara klent med inlägg framöver. jag har inte så mycket att skriva om och jag har inte så mycket tid över heller. jag tror att blogglusten kommer tillbaks när våren verkligen är här! men för att uppdatera er lite så ska jag berätta vad jag numera lägger tid på och det är träning. jag försöker träna 6 gånger i veckan. utöver det har jag skolan och ganska mycket att plugga på. jag skrev samhällsekonomiprov idag, så nu börjar det lugna sig lite. det känns att det inte är så långt kvar till påsklovet nu så om bara fem veckor åker jag till kanarieöarna! fy så härligt.
nu är klockan sex och jag sitter i soffan och kollar på halv åtta hos mig. de planer jag hade för idag är så långt bort de kan komma. nu ska jag istället äta ett grönt surt äpple och pusta ut för en gångs skull. det är jag värd!


RSS 2.0